Kiimaisia pikkuhousuja

Heippa,

Olen 21-vuotias L-kokoinen nuori nainen Pohjanmaalta. Olen 160cm pitkä, minulla on B-kupin rinnat ja pitkä musta tukka. Lisätienesti kelpaisi, siispä tarjolla käytettyjä pikkuhousuja, toivolla että löydän tuoksuistani nauttivia ihmisiä riittävästi.

Varastosta löytyy jos jonkin sortin pikkuhousuja. Jos malli tai väri toiveita on, otan ne mahdollisuuksien mukaan huomioon, muutoin laitan postiin parhaillaan jalassa olevat heti kun 24h täynnä. (Tai 48h, jos niin tahdot). Jos toive mallista/väristä/eritteistä on ehdoton, mutta kuitenkin toteutettavissa, toimitus venyy sen verran että saan oikeanlaiset hankittua ja omat tuoksuni niihin valuttua.

Normaalit vuorokauden käytetyt alushousut 25€ suoraan jalasta pussiin ja kuoreen ja postiin. Extra toiveista, extra hinta. Pyydä mitä pikkareihin tahdot niin katsotaan onnistuuko. :)

Ota rohkeasti yhteyttä tilausten ja tiedusteluiden kanssa: tuulikki90@outlook.com. Turhat viestin jätän huomiotta, vain tilaustiedustelut ja tilaukset otan vastaan.

Maksu hoituu yksityisesti presentcard.fi:n superlahjakortilla sähköpostitse.

Sinulta tarvitsen postitusosoitteen ja jonkun nimikkeen millä posti perille löytää. Molemminpuolinen luotettavuus on minulle erittäin tärkeää. Hinnat sisältävät perus kirjemaksun. Jos toimitus muulla tavalla, lisätään postikulut hintaan. Pakkaan pöksyt pussissa tavalliseen kirjekuoreen, vailla tunnisteita sisällöstä. Joten tilaaminen on turvallista niin kotiin, kuin työpaikallekin, vailla pelkoa kiinnijäämisestä. Toki jos haluat kirjeessä lukevan lähettäjänä vaikka Penan Metallisorvaus hämätäksesi muita postilaatikon käyttäjiä, sekin onnistuu.

Ei tuotepalautuksia, epätodennäköiset reklamaatiot käsittelen kuitenkin pikimmiten.

Tilauksia odotellen:
Tuulia R.

Hinta
25 €
Sijainti
Toimituskulut
0 €
Ilmoittaja
Vierailija
Kokonaishinta
25 €
Yhteystiedot
tuulikki90@outlook.com
Maksutavat
presentcard.fi
Ilmoituksen numero
4595
Avainsanat
Ilmoitus jätetty
2017-12-03